Logo

Jude Law

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

04-08-09 - Det kom tilsyneladende som et chok: Jude Law troede, Samantha Burke tog p-piller, da han havde en kort affære med hende før jul.

Det kom derfor bag på 'Sherlock Holmes'-skuespilleren, da modellen for nylig kontaktede ham, for at informere ham om, at hun altså var gravid.

Jude regnede med, at Sam tog p-piller. Jude mener, det får ham til at fremstå som 'the bad guy', men en af grundene til, at deres forhold ikke gik, var netop, at Samantha var lidt for ivrig. Hun var stormende forelsket allerede efter et par uger, og det blev for meget." Den rene uskyldighed?

Kilder hævder, at den 24-årige Samantha Burke ikke havde den store erfaring med mænd, før hun mødte charmøren Jude Law - og hendes familie er ligesom ham blevet meget chokeret over at høre om graviditeten.

En kilde tæt på familien Burke fortæller: "Hun er faktisk ret uskyldig og uerfaren, når det kommer til mænd. Hun har næsten ingen kærester haft, og Jude er en af de første mænd, hendes familie kender til."

Da Law tilmed bad om en DNA-test, for at sikre sig, at han nu også er faren, blev Samanthas egen far rasende. Han skal efter sigende have ringet til Jude Law, og skældt ham ud.

Den meget omtalte baby bliver efter sigende en pige, og kommer til verden til oktober, og Samantha Burke planlægger at give hende navnet Sophia.

 


24-årige model Samantha Burke fra Florida.

Jude Law er 36. Han har 3 børn med ex-konen Sadie Frost - Rafferty, 12, Iris, 8, og Rudy, 6.

 

 

Samantha Burke. 04-08-09.

--

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvordan fejrer du Fastelavn søndag 19/2
Effektiv reklame - klik her