Logo

Joachim B. Olsen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Joachim B. Olsen

Joachim B. indstiller karrieren 22-07-09

Den kendte og feterede kuglestøder Joachim B. Olsen indstiller nu sin karriere som aktiv kuglestøder. Det oplyste han selv på et pressemøde onsdag i Århus.

Årsagen er, at Joachim B. Olsen gennem længere tid har været plaget af skader i blandt andet ryggen. Derfor er den 32-årige atlet tvunget til karrierestoppet.

Fakta om Joachim Brøchner Olsen:

Født: 31. maj 1977
Klub: Århus 1900.
Tidligere klubber: Aalborg AK.

Personlig rekord: 21,61 meter, dansk rekord.

Internationale medaljer: Bronze EM-inde 2007, bronze EM 2006, bronze VM-inde 2006, guld EM-inde 2005, bronze OL 2004, bronze VM-inde 2004, sølv EM 2002 og sølv EM-inde 2002.

 

"Siden min diskusprolaps tidligere i år har jeg trænet og kæmpet hårdt for at følge min drøm om at have stoppet efter OL i 2012 i London. Desværre føler jeg, at med de skader, jeg har haft det seneste år, senest en diskusprolaps, har kroppen sagt stop," siger Joachim B. Olsen i en pressemeddelelse.

Joachim B. Olsen, der også er kendt for at deltage i TV 2's "Vild med dans", nåede i sin karriere blandt andet at vinde OL-bronze i 2004, men ved sidste års OL i Beijing nåede han ikke finalen i kuglestødskonkurrencen.

I april blev han ramt af en diskusprolaps, der var med til at fremskynde beslutningen om et karrierestop.

Joachim B. Olsen har også engageret sig i idrætsudøvernes faglige kamp som formand for Dansk Elitesportsudøveres Forening.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (13 stemmer)
Siden er blevet set 5.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her