Logo

Helena Christensen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Helena Christensen, den 40-årige (2009) model er blevet single igen, da kæresten Paul Banks er skredet, skriver Se & Hør.

Det er ellers ikke mere end en måned siden, at Helena udtalte sig om, at hun aldrig nogensinde havde været mere forelsket!

Dengang sagde hun til London Evening Standard: "Når man føler, man kan overgive sig uden at opgive noget, og man føler, at man overgiver sig, fordi man respekterer og elsker personen på alle måder, så er det, man begynder at elske uhæmmet".

 

Helena med Paul Banks: "Jeg føler, det er første gang, jeg er i et forhold, hvor jeg har lært noget så værdifuldt, at det har ændret noget dybt i mig. Jeg har overgivet mig, fordi jeg respekterer hans intelligens".

Nu er der desværre kommet andre boller på suppen, da forsangeren fra Interpol Paul Banks ifølge Se & Hør har brudt med Helena.

Parret mødtes til en koncert i 2007, og efter ca. 2 år er modellen blevet single igen.

 

Helena, Norman Reedus og sønnen Mingus fra 1999
Helena har ikke haft det store held med kærligheden, men hun er blevet sat i romantisk forbindelse med mange skuespillere, musikere og andre celebre stjerner såsom Josh Hartnett, Leonardo DiCaprio og Sean Penn.

 

Helena med Hutchence
Hvad der er fakta er hendes forhold fra 1991 til 1995 med den afdøde forsanger fra INXS Micheal Hutchence, forholdet til skuespilleren Norman Reedus fra 1997 til 2003, som hun har sønnen Mingus på 10 år med.

I 2004 faldt hun for endnu en forsanger - dog fra et dansk band, nemlig Rasmus Walter Hansen fra "Grand Avenue". Det sluttede to år efter i 2006, hvor hun så mødte skuespilleren Jack Huston, som hun dannede par med fra 2006 til 2007.

Derefter render hun ind i Paul Banks.

 

Helena Christensen, Dansk supermodel

 

Helena Christensen, der til dagligt bor i New York, er i Christianshavn i København for at holde jul 2008 med forældrene - og så selvfølgelig for at lade sig fejre fødselsdagen 25-12.

 

Helena Christensen, der netop er fyldt fyrre, er langt fra færdig. 2008.

Modellen har fundet sig endnu en yngre mand - helt præcist ni år yngre - han hedder Paul Julian Banks, og er sanger i det amerikanske band Interpol.

I oktober kyssede parret på åben gade i New Yorks West Village. Så den skulle være god nok. 25-12-08

 

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?

Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her