Logo

Helen Mirren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Helen Mirrens mand Taylor Hackford er valgt som ny formand for Directors Guild of America. Den 64-årige "Ray"-instruktør overtager posten efter kollegaen Michael Apted.

Hackford sætter sig i formandsstolen på et tidspunkt, hvor fagforeningens medlemmer står over for store vanskeligheder.

Manuskriptforfatternes fire måneder lange strejke sidste år skabte problemer i branchen og den økonomiske krise kradser også i Hollywood. Et stigende antal produktioner bliver nemlig udsat eller helt opgivet, hvilket fører til ledighed blandt instruktørerne. Directors Guild of America organiserer både film- og TV-instruktører.

Blandt Hackfords film finder man også "Officer og gentleman", "Dolores Claiborne", "Djævelens advokat" og "Livstegn". Han bliver næste gang biografaktuel med "Love Ranch", der har Mirren i den kvindelige hovedrolle.

30-07-09

 

62 år - Det er ikke til at se det, men den undertøjsklædte Helen Mirren er 62 år (2008)  og stadig en nymfe i bikini. Hun har i den grad vundet slaget mod den kombinerede fjende af tyngdekraft og alder.

Facebook
Opret din egen Festbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 3.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du overholdt dit Nytårsforsæt?