Logo

Finn Nørbygaard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lever af komik, men der er ikke meget at grine af. I hvert fald ikke når han forlader scenelyset og træder ud i hverdagen. Nørbygaard har betalt en meget høj pris for IT Factory-direktøren Stein Baggers bedrag. Med et fingerknips gik den 57-årige komiker fra at være mangemil- lionær til at skulle gå tiggergang i banken, og i denne uge kom det frem, at det ægteskab, som blev indgået i august måned sidste år i Holte Kirke med den 14 år yngre Hanne Carina Nielsen, er slut.
- Det er korrekt, at Hanne og jeg skal skilles. Og mere har jeg ikke at sige om den sag, siger Finn Nørbygaard.

Ordene falder som bliver de læst op. Ja, det er hårde dage for manden som grundlagde sin formue på sin evne til at få danskerne til at grine.
En af dem, der kender Finn Nørbygaard bedst, er Jacob Haugaard, som i årevis har delt scene med kollegaen. Og Jacob Haugaard lægger ikke skjul på, at det har været en udfordrende tid for vennen.
- Når man får fjernet alle sine penge på den måde, som han har fået, så er det jo alvorligt, siger Jacob Haugaard.
Han skal nok klare sig
Jacob Haugaard føler sig dog overbevist om, at vennen nok skal holde hovedet oven vande.
- Det er barske sager alt det, der er sket. Men Finn er ikke sådan at slå ud. Han skal nok klare den, siger vennen Jacob Haugaard, der agerede privatchauffør den augustdag, da det forelskede brudepar efter kys og ris blev kørt væk fra Holte Kirke i en Rolls Royce fra 1951.

Den 43-årige Hanne Carina Nielsen og den 12-årige datter Emma, som Hanne Carina Nielsen har fra et tidligere ægteskab, bliver i første omgang boende i den mondæne villa i Holte. Imens hun leder efter et nyt sted som enlig mor.
Bagger sled på ægteskabet
Hanne Carina Nielsen lagde forleden ikke skjul på, at Stein Baggers fupnummer ikke bare har ødelagt forholdet til bankrådgiveren. Krisen har i den grad slidt på ægteskabet.
- Det er hårdt ikke at vide, om man er købt eller solgt. Det er op til alle mulige andre at fastlå det, og det er frustrerende at være et voksent menneske og ikke kunne gøre noget, sagde Hanne Carina Nielsen:
- Jeg havde sagt mit job op, fordi jeg troede, at jeg skulle have et nyt og anderledes liv med Finn.

Finn Nørbygaard grundlagde sin formue med hårdt arbejde på scenen, men århusianeren havde smag på mere. Han ville investere og købte bl.a. aktier i IT Factory gennem firmaet JMI Invest, hvor også erhvervsmanden Asger Jensby var en del af ejerkredsen. Det gik forrygende, men den kvarte milliard blev til ingenting som følge af bedraget.
Sommerhus på Samsø, feriedomicil i Spanien og stor Mercedes var væk. Efter forhandlinger med Danske Bank fik han lov til at beholde huset i Holte. Snart sidder han der alene. Og der er ikke meget at grine af

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?

Effektiv reklame - klik her