Logo

Britney Spears

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Britney Spears

Pop-prinsessen, der for tiden er på turné, har også energi til at svede, når hun ikke står på scenen. I hvert fald fremgår det af Britneys fanside på Facebook, at hun har været ude at bowle med sine dansere - og at sangerinden fik et strike! På sin hjemmeside har hun fået uploadet et billede fra den festlige aften, hvor hun står godt flankeret af alle sine dygtige dansere. Hvordan de er til at bowle, fremgår ikke af sitet.

 

Hør og se:

http://www.youtube.com/watch?v=A6G_Rt-yWw8

 

http://www.youtube.com/watch?v=eORmvzXN14c

 

http://www.youtube.com/watch?v=mdrS9rdDSuo

 

 

Britney Jean Spears (født 2. december 1981) er en amerikansk Grammy Award-vindende sangerinde, danser, skuespillerinde, forfatter og sangskriver og er på det nærmeste et ikon inden for popmusikken. Hun blev meget hurtig berømt i 1999, da hun udgav sit første album "Baby one more time". Hun har solgt over 83 millioner album verden over og er derved den ottende mest sælgende kvindelige kunstner i amerikansk musikhistorie.

I 2004 giftede hun sig med Kevin Federline, hvis karriere som danser og rapsanger netop var begyndt, og det følgende år fødte hun deres søn Sean Preston. Deres anden søn, Jayden James, blev født i 2006. Britney indgav begæring om skilsmisse fra Federline den 7. november, 2006 med begrundelsen uforenelige forskelle. Efter en lang kamp om forældremyndigheden mellem Britney Spears og Keven Federline, fik Britney fuld forældremyndighed. Men senere i 2007 gik det kun ned ad bakke for Britney. Hun røg ind i en meget turbulent periode i sit liv, hvor det siges at hun tog til vilde fester med sin nye partyveninde, Paris Hilton, som er kendt fra tv-serien "The Simple Life". Hun røg også ud et misbrug, men ville ikke på afvænningsklinik. Derfor fik hendes forældre hende tvangsindlagt på en klinik, hvor bl.a. Lindsay Lohan har været indlagt. Men da hun blev udskrevet, fortsatte hun de vilde byture, samtidig med hun arbejdede på sit comeback album, Blackout. Hendes liv var så turbulent, at Kevin Federline efter en længere sag fik fuld forældremyndighed over Sean Preston og Jayden James, hvilket ikke gjorde det lettere for Britney.

I 2008 gik Britney i gang med at arbejde, på sit sjette studio album Circus. Den første sang fra albumet "Womanizer" blev nummer 1 på Billboards "hot 100". I september vandt hun også 3 priser ved MTV Video Music Awards for sangen "Piece of me".

 

Fødselsnavn: Britney Jean Spears

Født; 2. december 1981

Oprindelse McComb, Mississippi

Genre(r): Pop

Aktive år: Siden 1996

Pladeselskab Jive Records

 

Britney Spears har det med at skifte hårfarve og frisurer hele tiden

 

Britney med ren leverpostej

Britney med gylden page

Britney med hat og lyst glat hår

Britney med sort/affarvet hår

Britney med lækkert stylet hår

Britney...uden hår!

Britney med mørkt hår

Britney med skrigfarvet paryk

Britney med pandebånd og affarvet hår

Britney med lidt fedtet hår

 

Britney Spears


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (28 stemmer)
Siden er blevet set 8.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
794718-07-2012 22:32:15 Henning Hardenberg
Det shov som hun giver den af med på TV DR HD her i aften sparker bare røv. det er helt der moppe hvor hårene rejser sig på ryggen. Det er hammer fedt.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?Effektiv reklame - klik her