Logo

Mode hår - emo 001

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

EMO hår til emo pige på billedet

 

Emo hår og ansigt:

- farvet eller naturligt sort hår bør være afskåret nøjagtigt på halvdelen af panden. Det er bedre at lave tykke totter. Sæt nogle flokke fremad og nogle side curls på ører og bag;

- whiskers behøves alligevel;

- håret bør være pjusket og hænge på forskellige måder

- håret i nakken, bør også forpjusket og stritte;

- den bedste måde er at klippe nok bagtil og derefter lave nogle spidser (totter) med hjælp af gel;

- du kan føje noget lilla farve til din forreste lok. Lokken hænger ned over det ene øje, og når en din kind;

- næsten hvid hudoverflade, med blege læber, som er næsten den samme tone som huden, klart skinnende øjne. Det er endda muligt at lave nogle sorte kurver som om at kosmetik er vasket bort ved blanke tårer. Og det er muligt at tilføje tårer tegnet med en sort blyant

 

Artikel billede

Gode råd: mens dit hår stadig vokser, for at nå en nødvendig længde for en emo-frisure, er det godt at børste det i retningen, du har planlagt fra starten. Sådan du "vænner" du dit hår til at holde den nødvendige retning hele tiden.

 

Artikel billede  Artikel billede

 

Artikel billede  Artikel billede

 

Artikel billede

EMO klipninger:

Det gør ikke noget, uanset om du er en dreng eller en pige, bruge hårnåle og gel for at give et nødvendigt design til din haircut. Så, i tilfælde af du har bølget hår, bruge hairspray/gel til at holde og udjævne det. Derudover skal du bruge en kvalitets shampoo til fugte håret, så du kan holde det lige og ikke skade dens fleksibilitet og fasthed i fremtiden. Den måde, er ved hjælp af særlige udglatning og hårnåle meget praktisk. Sæt nogle afslappede hårnåle i dit hår.

Glem ikke, at det ikke er nødvendigt at lave nogle ekstreme foranstaltninger. Det er ikke nødvendigt at vaske dit hår med shampoo hver dag, fordi det kan udtørre dit hår og skade det. Men du bør ikke glemme alt om regelmæssig vask af fedtet og beskidt hår i almindelighed. EMO frisurer forudsætter dybest set én – sort – farve, men du kan også eksperimentere og gøre nogle kombinationer af sort farve og andre toner. Men overdriv ikke så meget, fordi du så vil ligne en klovn. Og det vil ikke være et ønskeligt resultat.

 

Artikel billede

Du vil finde flere emo hår, emo frisurer og emo klipninger til drenge og piger på dette site.

 

Råd 1: Efter tre eller fire måneder vil dit hår allerede nå den nødvendige længde, og det vil falde rigtigt på panden. Besøg en frisør, der kan korrigere nogle mangler og forbedre dine haircut, så den fortsat vil vokse i den rigtige retning og vil få den nødvendige og ønskede form.

 

Råd 2: Forsøg ikke at male dit hår i nogle toner af helt sort farve, fordi så vil dit hår slå over i blå-violet. Prøv at bruge naturlig sort farve eller i det mindste, mørk kastanje.

 

Se: Mode hår - emo 002 ....og videre

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (12 stemmer)
Siden er blevet set 8.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her