Logo

Brev fra kommunen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
HVIDOVRE KOMMUNE
Økonomisk forvaltning
RÅDHUSET
Hvidovrevej 278
2650 Hvidovre
Dato: 10.10.2006 Jn.nr. 11 10 37


Hr. Verner Jensen
Hvidovre Strandvej 26
2650 Hvidovre

På foranledning af Deres fødselsdag sendes herværende skrivelse i uoverensstemmelse med god ro og orden, og i det for kommunale skrivelser unødige antal kopier, hvoraf en kan beholdes og resten kan arkiveres lodret efter brug.

Vejledning i læsning af kommunale skrivelser:

- Tag briller på.
- Tag brillerne af - og puds dem.
- Tag brillerne på igen.
- Få hjælp til læsning - evt. af gode venner.
- Til fremme af klientens forståelse anbefales at skrivelsen fremføres
på melodien: "I skoven skulle være gilde".
- Til yderligere fremme for den aldrende klients forståelse:
Syng ikke for hurtigt.


Med venlig hilsen

Graa Garnmelgaard
Ældreforeningen

Se kære hr. Hansen - da De nu fylder rundt, vil vi så gerne sikre, at De lever godt og sundt. I relation til dette, vi derfor vil berette, kommunen har et tilbud om et aktivt ældreliv - De kan nu blive medlem af vor klub for gamle liv.

Til daglig har vi hjemme på Gammeljomfrugård, vi synes, De skal komme ned og se, hvordan vi bor, og hilse pænt på Anders, vor pædagog fra Randers, som er så dygtig til at holde os i fuld vigør - han giver timer i strapudemaj og pettigrør.

Hver anden måned ta'r vi vor tænder på fordi, så kører vi med Radiobil til kro i Springforbi. Her drikker vi Macon'er og danser med balloner, og derbli'r givet præmie for det allerbedste knald. Kommunen yder tilskud, da det er et genbrugsbal.

En gang om året holder vi sportsdag i det fri, vi gi 'r den hele armen til de fleste ligger lig. I år er førsteprisen: At komme i avisen, den nyeste med Jodle Birge "Fluer i Tyrol", og retten til at få kommunens bedste kørestol.

Nu må De ikke tro, at det hele kun er pjat, så af det mere seriøse kan vi nævne at, vi øver allesammen, om vi kan stramme tarmen - det er jo ikke rart at være utæt som en si, vi prøver af med portvin, til vi helt kan lukke i.

Det hænder erotikken går hen og bliver væk, især hvis den vi gør det med, sig får et fysisk knæk. Så prøver vi at bytte, og kan det ikke nytte, vi ta'r en tur i skoven for at se en rigtig buk. Det er i hvert fald meget bedre end et hjertesuk.

Har dette interesse - så bare kom afsted. De skal ej gå derhjemme, De må endelig ta' med. Hvorfor dog gå i tomgang, når De kan gå på omgang. På hjemmet er der mange flotte og senile piger - vi ved de går og venter på, om De massage gi'r.

Ældreforeningen, Hvidovre Kommune
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (74 stemmer)
Siden er blevet set 48.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her