Logo

Resultat af søgning

Pølseinfo

Hvem har ikke altid drømt om at være mester i pølseslang? Det bliver du ved at læse vores Pølseinfo! Se også vores FAQ - Spørgsmål og svar om pølser


pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Pølsevognen: 

- Svineknallert

- Skinkekutter

- Flæskekutter

- Café Fodkold

- Restaurant Fodkold

- Restaurant Kold Røv

- Houlbergs terrasser

- Tarmeri

- Tarmbur

- Svineoase

- Foderbræt

- Ormegården

- Pølleboden

 

- skinkeskur

- Slangeskur

- Slankeskur

Udtrykket skur bruges mest om en faststående pølsebiks/grill.

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Pølsemanden:

- Skinkekaptajn

- Letmatrosen (hvis det er en nystartet pølsemand)

- Kuttersteward/esse

- Fætter Fars

- Pøllemand

- Pøllemutter

- Cand. Pøl

- Den lokale tarmpusher

- Slangetæmmer

- Tarmpusher, den lokale

- Pølsepusher

- Slangetæmmer

- Grenhøker


pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Rød pølse / Hotdog pølse, 62-67 g (Tyk rød 125 g):

- En skoldet fra bassinet

- Slatten fra bassinet

- Slange fra bassinet

- Synkronsvømmer fra bassinet

- Nissearm

- Kødsøm

- Blodslange

- Slange

- Ål

- Amerikansk indfødt

- Indianer

- Død indianer

- Stalinpik

- Kommunist

- Russer

- Rød

- Rød fra dybet

- Rødby-Puttgarden

- Charter-brite

- Kogt ornepik

- Nissepik

- Nitritstang

- Karl Stegger

 

Rød pølse med brød:

- Finger med kage

- Finger med dej

- Skinkesøm med pude/kage

- Slange med dej

- Russer med sidevogn

- Indianer med rygsæk

- Rød fra dybet med kage

- Slatten fra bassinet med pude

- Karl Stegger med sidevogn

- Død indianer med kage

- Rød med brød

- Rød fra dybet med kage

- Død pik med dej

- Død med pude/dej

 

Rød pølse med ketchup:

- Kødsøm med kindrødt

 

Rød pølse med det hele:

- Blodslange fra poolen, kage, blodprop, skidtibuks, opkast, tobak og byggeklodser.

 

Pølse med papir rullet om halvdelen (til børn):

- Rød med håndtag

- Et nisseben/arm med håndtag

 

Knækpølse 70-100 g

- En tyk

- Jason Watt

- Erik Gundersen

- Wasa-pølse

- Gravid med barnevogn (med brød)

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Ristet / Grillet pølse, 70-80 g

- Skinkesøm

- Finger

- Beduinfinger

- Slange

- Otto Leisner

- Kris Nissen

- Neger

- Lig på en båre (pølsepap) 

- Varm hund

- Død

- Død hund

- Død pik

- Afhugget pik

- Selvdød

- Tarm

- Tandkød i tarm

- Fyrværkeri-finger

- Nikotinfinger

- Død rotte

- Orm

- Flæskekæp

- Flæskestang

den pølse, der har ligget længst på panden og derfor er både rynket og krum)

 

Ristet med ketchup og brød:

- Øgle med slam og kage

 

Ristet med sennep og ketchup:
- Brændt øgle med slam
- Tubesteg med fars og mors

Ristet med det hele:

- død hund med dej og hele farveladen

- død indianer med lort på ryggen

 

2 ristede med brød og det hele:

- En stadionplatte

 

Frankfurter 125 g (Store/kæmpe Frankfurter 150-200 g)

- Tysker

- Bamsepik

- Amin Jensen

- Jens Okking

- Karl Stegger

- John Holmes

- Rocco Sigfredi

- Jomfru trøster

- Dildo

- Ringrider

- Mega-dorn

- Stor møgbeskidt svinepik

- Øgle

- Araberfinger

 

Frankfurter i svøb

- Jens Okking i slåbrok

 

Frankfurter i svøb med brød og diverse sennep:

- Tommelfinger i lædervest med kiks og dyppelse - osv

 

Pølse i svøb / Ristet i baconsvøb, 90 g

- Mumie

- Otto Leisner i skinkevest

- Otto Leisner i lædervest

- Henning i presenning

- Død finger i kimono

- Thorkild Thyrring uden styring

- Bulden finger med bandage

- Finger med plaster

- Murerfinger

- So-fikseret kæp

 

En mozarellapølse (dem med ost)

- Sædstang

- En med nakkeost
- Ostehaps

 

Medister 100-125 g

- Svogerpik

- Borgmesterpik

- Løvelem

- Dametrøster

- Bryllupspik

- Flæskesteg på tube

 

Stegt medister med det hele:
- Svogerpik med hele svineriet 

 pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Almindelig hotdog:

- Karl Stegger i åben kiste

- Eskimo i kajak

- Indianer i kano

- Død indianer i kano

- Synkronsvømmer fra bassinet i svømmevest

- Kommunist i frakke

- Russer i Lada

- Nissearm med benskinner

- Ven i klemme

- Polak i Trabant

- Hotter

- Rødby-Puttgarden med pontoner

- Charter-brite med badevinger

- Orm i dej

- Cachorro-quente i Brasilien (cachorro = hund og Quente = varm)

- Cameltoes with ?

 

Hotdog med sennep:
- Død indianer med lort i nakken

Hotdog med ketchup:

- Blødende indianer i kajak

 

Hotdog med sennep og ketchup:
- Indianer i kano med lort og blod på ryggen

Hotdog med sennep, ketchup og remoulade:
- Indianer i kano med blod, lort og bræk ned af ryggen

Alm. hotdog med sennep, ketchup, remoulade, rå løg og agurksalat:
- En indianer i kano. Spil med klaveret og klinkegulv og frimærker tak...

Hotdog med det hele:

- Død hund med dej og hele farveladen

- Død indianer med tæppe og hele krigsmalingen

- Indianer i kano med blod, bæ, bræk og det hele

- Solskoldet grønlænder med briller, hår på brystet i kajak og iklædt lædervest, agurkemaske, blodprop og skidtibuks

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

2 Hotdog med det hele, agurkesalat og en halv liter cacaomælk:
- To hotter med det hele, åkander og et pund cacao
...................................

 

Hotdog ristet pølse:

- Pik med ørevarmer

- Skinkesøm i åben kiste

- Lig i åben kiste

- Død hund i kurv

- Rættet håå'-dog

 

Hotdog med ristet og det hele:
- Amerikansk indfødt med gammelt maveindhold op og ned af hele halsen

- Neger i en kano med lort på ryggen

 

Hotdog med ristet, ketchup, sennep, remoulade, begge slags løg (ristet/rå), syltede agurker og en Cocio:

- En rættet håå'-dog mæ' kette, senne, remme, bæ-løg og åkander, plus en flydende Mandela. (Skal siges hurtigt)

 

Hotdog med ristet pølse i svøb

- Henning i pressenning i i åben kiste

 

Hotdog med ristet i svøb med løgringe, ristede løg, agurkesalat, ketchup og gul sennep:

- Solskoldet grønlænder med briller, hår på brystet i kajak og iklædt lædervest, agurkemaske, kindrødt og Degaulle (siges hurtigt)/ blodprop og skidtibuks

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

 

Hotdog med frankfurter i svøb med rå/ristet løg, sennep osv, og agurker på toppen:
- Snabel med bandage i dej med snot, tang og åkander på toppen

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Fransk Hotdog:

- Skinkesøm i spændetrøje

- Skaldet franskmand i sovepose

- En mumie med sarkofag

- Fransk Hue

- Indianer i sovepose

- Indianer i kano

- Kæp i anus

- Legionær i sovepose

- Et røvhul med fyld

- Røvhul med creme

- Død Rotte i morgenkåbe

- Hapsdog

- Lun Karl Stegger i sovepose

- Prøjser i røjser

- Slimet fætter i sweater

- Femidom med kølle og asiemarmelade

 

Fransk hotdog med svøb (baconpølse):

- sydeuropæisk indviklet

- Mumie med sarkofag

- Henning i presenning i sovepose

Fransk hotdog med frankfurter:

- John Holmes med glidecreme

- En Amin Jensen i nederdel

- En bamsepik med sovepose

Fransk hotdog med ketchup

- En legionær i sovepose med rød rullekrave

- Femidom med kølle og blod

- Død rotte i sovepose med blodet væltende ud af halsen

Fransk hotdog med rød pølse

- Jysk hotdog.

Rund hotdog (langelænder påfund)

- Rounddog

- Bagel

- Rundstykke

- Rund

- Bolle

- Rund hund

- Hund der bider sig selv i halen

- Sammenkrøbet indianer

- Indianer i skjul

- Pølseburger

- Onsdagsgris

- Skinke-snegl

- Skinke-ufo

 

Hvis du kender flere "kælenavne" / pølseslangord hører vi gerne fra dig på Kontakt  - skriv på servietten

............................

 

Hos den velassorterede pølsevogn: Skinkeskurslang

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Grillkylling med fritter:

- Halv Flabber babber med patroner

- En halv nationalfugl med fedtstifter

- En grillet stork med stakit

- En halv gummigrib med døde fingre

- Dieselhøne med sveller

- Ørn med klodser / gitter

- Ørn med børn

- Høne med bjælker/brædder

- Flyver med stænger /reservedele

- F16 med missiler

- Solariemåge med palminstænger

- En halv selvdød Kentucky-måge med snittede bundboller

- Flækket krage med brædder

- Grillstruds med fritter

- Gråspurv med palminstænger

-

en halv grillkylling med syltet agurker og fritter

- Olieret luffegås med sur blæretang og drivtømmer

 

 pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book 

Grillkylling med fritter og cole slaw:

- Halvbranket Kentucky-måge med svæller og bræk

- En halv måge med bjælker og sump

- Halv ørn med klodser og opkast

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Bøfsandwich:

- Nystrøget neger med høretelefoner

- Neger med ørevarmer

- Neger med høretelefoner

- Kraniebrud

- Abe med sår på ryggen

- Kvalmeklods

 

Flæskestegssandwich

- Halv gris med rødkål

- Juleburger

- Gris med bolle

- Griseburger

 

Frikadellesandwich

- Delleburger

- Hjerne i bolle

 

Fiskefilet med fritter og remolade:

- Remouladehaj med bjælker og slam

- Guppy i ruskindsjakke med sveller og kinesersæd
- En guppy i ruskindsjakke med sveller og bedstemors hoste

- Fissefilet med pornofritter og spermalade

- En flad med søm og sovs

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Et skilt:

En af hver som er afbilledet på reklameskiltet - pas på nogle steder er det mange/meget du her bestiller!

............................

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Drikkevarer:

Cocio:

- Negermælk

- Negerpils

- Negersved

- Neger-lambrusco

- Mandelabajer

- Flydende Mandela

- Bongobajer

- Congobajer (der har fandtes et mærke der hed Congo)

- Mundvand

- et kvart pund kakao

- Brun bajer

- En præmie fra øverste hylde

- Kofi Annan


Cola:

- Maghognibajer

- Glaspik

- Kold mokka

- Negerbrus

- Lucky Luke-vand

 

Appelsinvand:

- Valash

- Morgenurin

- Orangevand

 

Citronvand:

- Skidekold kop pis

- Gul

- Kineservand

 

7-up:

- En Hvid

- Snehvide-gang-bang

- En snehvide-vand

(Det var hvad hun fik af de syv små dværge - altså 7-up)

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

 

Isterninger:
- Pingvinbolsjer

Kaffe:
- Negersved

- Mudder

- Truckertjære

Mælk:
- Bondeøl

- Yverslam

Yoghurt

- Yverbetændelse

 

Sugerør til drikkelsen:

- Med børnebestik 
............................

 

Diverse tilbehør

 

Ketchup:

- Kindrødt

- Blod

- Mens(es)

- Minusdage

- Slam / rødt slam

- Khrusjtjov

- Kette(r)

- Sauce tomato

- Russer-creme


Sennep:

- Bæ

- Den gule kette

- Senne

- Lort

- Skidtibuks

- Degaulle ((Dijon)

- Den franske bæ (Dijon)

- Den stærke

 

Mild / Fransk Sennep:

- børnebæ
- Betændelse


Remoulade:

- Bræk

- Lind mave

- Remo

- Remme

- Gul sne

- Snot

- Bedstemors hoste

- Farmors hoste

- Kinesersæd

 

 pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book
Ristede løg:

- Sårskorper

- Tørrede sårskorper

- Tånegle

- Afbidte negle

- Negernegle

- Pibetobak

- Tobak

- Savsmuld

- Knækkede grene

- Hår på brystet

- Hudafskrab fra Bon-Bon

 

Rå løg:

- Brutale løg

- Mælketænder

- Klinkegulv

 -Tudebriller - Primært brugt om løgringe

 

Bløde løg:

- Dreadlocks

- Sammenfiltrede hårlokker

- Våd tobak

- Løde bløg

- Tang

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Agurkesalat:

- Surt

- Surt fra urtehaven

- Åkander

- Frimærker

- Skiveskåret syltet diller-daller

- Vabelplastre

- Grønne øjne

- Agurkemaske

 

Brød:

- Bind

- Pude

- Dej

- Sidevogn

- Kage

- Pap

- Svamp

- Tavlesvamp

- Tampon

- En blød

- Ponton

Brød, flækket som når det bliver brugt til en hotdog

- Kano

- Kajak

- Ligkiste

- Åben ligkiste

En kradser

(pølsebrød, med bunden opad, en stribe sennep og en stribe ketchup)

- En fattigmandshotdog

- En SU-hotdog

- En vegetar hotdog

- Et flækket overlår mæ' alt godt fra fejebladet

- En pude med hele farveladen

De Luxe Kradser

(Flækket brød med ristede løg, sennep, sød sennep, ketchup, rå løg og agurkesalat i.)

 

............................

 

Diverse udtryk

Hvis nu man kun vil have ketchup, siger man:

- Kan du ikke bare give slangen lidt kindrødt på...

Når skinkekaptajnen spørger hvad der skal på, så svarer man:

- Der skal fart på...

Hvis slangetæmmeren vil vide om man skal have det hele på, svarer man:

- Nej, gem du bare lidt til de andre kunder...

Når en lokale tarmpusher spørger om der skal ketchup og sennep på, svarer man:

- Ja, du spiller bare på hele orglet!

Skal der ketchup og sennep på:

- Med blod og bæ, ja tak.

 

Skal der remoulade på din hot-dog?

- bræk på ryggen, ja tak

 

Når kaptajnen spørger, "Hvad skal du ha' til svællerne?", Så svarer du:

- Hvad koster det?

Kaptajnen - "ik' noget"

- Så skal jeg ha' en halv liter cola/cocio"

 

Hvis du skal bede om et par servietter:

- Kan vi lige få gardinerne ud af vinduet?

............................

 

Diverse Fastfood

Honningmad:
- Ørelægens natmad

Millionbøf med kartoffelmos:
- Væltet lokum

Sammenkogt ret af rester:
- Kød i mørke

Rullepølse:
- Trillegris

Spegepølse:

- Banket indianerrøv

Leverpostej:
- Grisegrød

Smør:
- Pålægslim

Blodpølse:
- Død bedstemor 
                                                       pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

2 negere går over til en pølsevogn og siger "To ristede"
Pølsemanden svarer "ja det kan jeg sku godt se, men hvad skulle det være"
Se det er pølsevognshumor!:-)

 

Pølser er lækre, men er det alligevel ikke topmålet af respektløshed, at opfostre grise, for så at slå dem ihjel, proppe dem op i røven på dem selv, og så æde dem.....

God appetit!

Mangler vi noget, hører vi gerne fra dig på Kontakt  - skriv på servietten

 

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

 

Dansk ristet pølse skala

Pølseskalaen er blevet til på grund af et ønske om at standardisere sprogbrugen inden for pølsegrillning. Ved at fastlægge en standardskala en gang for alle undgår man intetsigende kommunikationer som:

 

- "Hvor meget skal din pølse have?"

- "Det ved jeg ikke - så den er godt ristet..."

 

Med normalpølseskalaen kan man blot bede om en 5'er-pølse eller en 6'er-pølse, eller hvad man nu har lyst til, og der opstår ingen dårlig luft mellem grillmesteren og pølsesseren på grund af fejlkommunikation.

 

          festABC.dk's Pølseskala med grillmesterens kommentarer

 

 

 

 

 

 

0

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

0'er-pølsen er uristet og i de fleste tilfælde også køleskabskold. Den uristede pølses karakteristiske brune farve dækker hele pølsen.

 

1

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Denne pølse er det første stadie der nås efter at pølsen er lagt på grillen. Pølsen bliver varm, men beholder hovedsagelig 0'er-pølsens farve.

 

2

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Pølsen får en lidt mørkere brun farve, og små streger fra grillen ses på skindet. Pølsen kan begynde at sprække, men det er ikke sikkert.

 

3

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Pølsen antager en mørkere brun farve og får endnu tydeligere mørke streger. Hvis pølsen ikke allerede er sprækket, gør den det nu. 3'er-pølsen er altså med garanti sprækket, men kan skelnes fra en sprækket 2'er-pølse på den mørkere farve.

 

4

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

På 4'er-pølsen ses de først rigtige sorte mærker. Erfarne pølsegrillere vil bemærke at hvis grillen ikke er ordentlig ren, kan der komme sorte streger på pølsen fra soden på grillristen allerede fra og med 1'er-pølsen. For det utrænede øje kan de ligne stregerne fra en mere grillet pølse, og nye pølseristere bør være opmærksomme på dette forhold og tænke sig godt om når de indplacerer deres pølser på pølseskalaen.

 

5

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Det karakteristiske ved denne pølse er kanterne hvor den er sprækket. En nærmere iagttagelse vil afsløre hvordan kanterne langs sprækken begynder at bliver sorte. Derudover begynder kanterne ved sprækken også at bøje udad og væk fra pølsens centrum.

 

6

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Denne pølses farve ligner den forgående; forskellen findes nu i formen. 6'er-pølsen begynder at vride og bøje sig, og man kan nu også observere sprækker på tværs af pølsen.

 

7

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

I dette stadie er pølse-aftagningen kritisk - ingen pølse knækker så nemt som en 7'er-pølse, og kun den erfarne grillmester kan få pølsen over på pølsespiserens tallerken uden at den knækker (pølsen altså, ikke tallerkenen). Skindet på pølsen bliver tykkere og mere stift. Der er tydelige sorte mærker som dækker 20% af pølsen.

 

8

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

De sorte mærker dækker nu 40% at pølsen. Kanten langs med sprækkerne er helt sort. Farven inden i pølsen har nu samme mørke farve som en 1'er-pølses overflade. Mærkeligt nok er pølsen i 8'er-stadiet stabil igen, og man kan nemt tage den af grillen uden at risikere at den knækker.

 

9

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Pølsen er fuldstændig mørkebrun; uanset hvor man slår på pølsen med en teske er den hård. 65% af pølsen er sort, og der sidder kager af rent kul på pølsen. Pølsen er dog stadig genkendelig som pølse; grænsen for spiselighed er nået, men ikke overskredet.

 

10

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Denne pølse er 90-100% sort og uspiselig.

 

10+

pølseABC - Pølseslang - pølseparlør - sausage phrase book

Denne pølse er en 10'er-pølse som har ligget nede i selve grillen. Den er kulsort og uspiselig og karakteriseret ved selvstændig røgudvikling og gløder. Hvis man har et par 10+-pølser, kan man bruge dem til af fremstille nye 1-10-pølser.

 

FAQ - Spørgsmål og svar om pølser

Hvad er lammetarm?

Lammetarme er tynde, fine og små tarme. Derfor bruges
de udelukkende til mindre og tynde pølsetyper som f.eks. wiener-, hotdog-, grill- og cocktailpølser eller andre mindre pølser. Lammetarme er meget sprøde og giver pølsen det helt rigtige knæk og "bid". Pølser i lammetarme skal derfor behandles med nænsomhed ved opvarmning i vand eller ved stegning og grillning.


Hvad er svinetarm?

Svinetarme er lidt tykkere og større end lammetarme. Svinetarme bruges derfor til de større pølser, som f.eks. frankfurterpølser og medisterpølser. Svinetarme er en lidt kraftigere tarmtype og tåler som følge heraf også kraftigere varmepåvirkning. Pølser i svinetarme skal således steges i længere tid end pølser i lammetarme, før skindet er sprødt.

Det er altid nævnt på etiketten, hvilken tarmtype der er anvendt. Ordet naturtarm dækker både lamme- og svinetarme. Naturtarme kan variere i størrelse og udseende, fordi der jo er tale om et naturprodukt.


Hvad er proteintarm (kunsttarm)?

Proteintarme fremstilles af kollagenfibre, der stammer fra spalt fra oksehuder. Proteintarme fremstilles, så de er fuldstændig ens. Derfor er pølser i proteintarm meget ensartede i udseende og størrelse. Sprødheden af proteintarme er ikke på det høje kvalitetsniveau som f.eks. lammetarme, hvad angår knæk og bid.

En ny type proteintarm er eurowienertarmen, der har et bedre bid og knæk i forhold til de traditionelle proteintarme.


Hvordan opvarmer man pølser?

Pølser må ikke koge. Varm en gryde vand op til kogepunktet. Læg pølserne i, og læg låget på. Sluk for pladen, og flyt gryden over på en kold plade. Efter 8-10 minutter er pølserne klar til at spise. Vær opmærksom på, at vandmængden skal svare til antallet af pølser, da der ellers vil være risiko for at pølserne ikke kan "opsluge" varmen, og skindet kan springe.


Hvordan steger man pølser på en pande?

Læg pølserne på en tør eller MEGET let smurt pande. Indstil varmen til "lavt blus". Vend pølserne ofte. Pølserne får på denne måde et ensartet udseende, og skindet springer ikke så let. Efter ca. 20 minutter er pølserne klar til at spise. Du kan også stege hurtigere ved en kraftigere varme. Vær da opmærksom på at vende pølserne endnu oftere.


Hvordan griller man pølser?

For at få det bedste resultat skal man vente med at lægge pølserne på grillen, indtil kullene og briketterne har afgivet den værste varme. Pølserne skal grilles langsomt ved forholdsvis svag varme og vendes ofte.


Hvorfor sprækker pølser?

Pølser sprækker, hvis de får for meget varme. Ved cirka 80°C udvider farsen sig, hvorfor skindet sprækker. Hvis du følger ovenstående anvisninger, er risikoen for revnede eller sprækkede pølser dog minimal.

 

Tips om - Pølser

 

Tip til opvarmning af pølser:

Varm en gryde op til kogepunktet. Læg pølserne i, og læg låget på. Sluk for pladen og flyt gryden over på en kold plade. Efter 8-10 minutter er pølserne klar til at spise.
Vær opmærksom på, at vandmængden skal passe til antallet af pølser, da der ellers vil være risiko for, at pølserne ikke kan ”opsluge” varmen, og skindet kan springe.

 

Tip til stegning af pølser på en pande:
Læg pølserne på en tør eller en MEGET let smurt pande. Indstil varmen til ”lavt blus”. Vend pølserne ofte. Pølserne får på denne måde et ensartet udseende, og skindet springer ikke så let. Efter ca. 20 minutter er pølserne spiseklare.

 

Tip til grilning af pølser:
For at få det bedste resultat skal du vente med at lægge pølserne på grillen, indtil kullene og briketterne har afgivet den værste varme. Pølserne skal grilles langsomt ved forholdsvis svag varme og vendes ofte.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her