Logo

Pernille Rosendahl - The Storm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

er et dansk rockband dannet i september 2006 af Pernille Rosendahl (den tidligere forsanger i Swan Lee) og Johan Wohlert (tidligere bassist i Mew), der er de eneste medlemmer af bandet.

Parret opgav deres tidligere musikalske engagementer, da de sammen fik et barn, men de har nu fundet sammen i et musikalsk samarbejde, der gav resultat i form af et album med udgivelse 11. februar 2008. Albummet er produceret af den legendariske producer Roy Thomas Baker der blandt andet har haft fingrene i Queen, The Cars og danske Gasolin. På pladen medvirker bl.a. Richard Fortus fra Guns N' Roses. Albummet blev ikke velmodtaget blandt de danske anmeldere og The Storm er senere blevet beskyldt for at bruge materiale fra andre kunstnere.

Der herskede en del tvivl om navnet på den kommende plade, idet nogle kilder angav navnet som When The Storm Meets the Ground, mens andre angiver det som Where The Storm Meets the Ground. Efter udgivelsen sås det dog at navnet var Where The Storm Meets the Ground. Efter udgivelsen er der planlagt en mindre danmarksturné.

Bandet havde tidligere oprettet en MySpace-profil med et enkelt nummer på, men denne blev af ukendte årsager fjernet. Senere, i maj 2007 åbnedes dog en ny, denne gang uden et egentligt musiknummer på - udelukkende en optagelse af et stormvejr.

The Storm optrådte første gang live til P3 Guld 2008 som den afsluttende kunstner. Bandet fremførte hvad der blev deres første single, Drops In The Ocean fra debut albummet. Bandet optrådte med Pernille Rosendahl som vokalist, Wohlert og Mads Wegner på guitar, Michel Svane som trommeslager, Jakob Millung som bassist samt en keyboardspiller.

The Storm går i januar 09 i studiet for at indspille album nummer 2. Producer bliver Jakob Hansen som Pernille blev introduceret til via Volbeat da hun sang duet med Michael Poulsen på nummeret Mary Ann's Place.

 

Hør/se The Storm her - klik:

The Storm Lullaby Zulu awards 2008

 

http://www.youtube.com/watch?v=QJ0nhQEnGj4

 

http://www.youtube.com/watch?v=eRe6DZ090YE

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RihannaDen sexede sangerinde viser mere eller mindre alt af sig selv i den nye udgave af GQ - og...
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!