Logo

Kaspers 40 års fødselsdag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Kære søn

Kærligheden overvinder alt. Det er vores forhold gennem 40 år et tydeligt bevis for
Her får du et helt specielt træ. Til jeres have. Det en Gingko, hvis stamtræ gør det til verdens ældste plante. Det dateres kan helt tilbage fra før dinosaurerne og klarede sig igennem en verden der gik af lave, dengang for 250 millioner år siden.

Tempeltræet kaldes det også fordi de tibetanske munke bruger gingotræets helbredende safter til bla at holde tissetrangen tilbage under deres timelange religiøse messer.

Det overlevede som det eneste træ overhovedet atomangrebet i Hiroshima i 1945 og står der den dag i dag. Det forsvandt fra Europa for 150 millioner år siden men blev i 1700 –tallet genopdaget af den store tyske forfatter og videnskabsmand, Goethe, som begejstret skrev om dette helt specielle træ. Det blev til og et hyldestdigt til gingkotræet, som han fik hjembragt fra østen til sin hjemby Weimar, hvor verdens største Gingkotræ i dag knejser og ses overalt som smykker og dekoration. Han sammenlignede dets to fløjede blade med mand-kvinde, der hver for sig alligevel er en del af samme gren. Som du og Ulla.

Det er rankt, det er stolt og det er ukueligt og har evnet at overleve alt og til stadighed vokse sig smukkere. Og har vist en sjælden evne til at sejre. Derfor er gingkotræet et rigtigt Kasper træ. Fast i roden og smukt i toppen.

Det ser måske ikke ud af ret meget her og nu. Men det gjorde du heller ikke i 1976.

At du også er en overlever som dette snart prægtige træ, er der ingen tvivl om. Du kan regne og regne det ud. Og så er du klog og det er jo heller ikke nogen dårlig egenskab hvis man bruger den fornuftigt. Og klogt.

Derfor heller ikke tilfældigt at du i dag også får et mastermind af os. Du som er besjælet at et sandt mester-sind under dine krøllede lokker. Krøller eller ej, jeg elsker mine børn.


Tillykke min søn.

 

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (13 stemmer)
Siden er blevet set 7.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!