Logo

Som ordet er

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Traditionen tro sættes een deltager uden for døren, medens man vælger det ord, der skal gættes. Det må være et ord der rummer mulighed for at udtrykkes mimisk, f.eks.: chick, bedrøvet, doven, vigtig, nærsynet, jublende, tungsindig, poetisk, forelsket... alt sådan noget, der kan fremstilles ved pantomlme.
Så kalder man den udelukkede ind igen, og han (hun) siger nu til een efter een af deltagerne: Vis mig, hvordan ordet er !
Og svaret gives med, at man opfører sig i overensstemmelse med det valgte ord.
Bliver det ikke gættet straks, spørger man den næste, som jo helst må give en lidt anderledes illustration af ordet end den foregående.
Ikke alle ord behøver at illustrere udelukkende stum optræden. Ved valg af passende tekster kan jo både »forelsket«, » poetisk« og flere ord anskueliggøres. Men »chik«, »behændig«, »akrobatisk« og lignende ord må fremstilles stumt, blot ved at man opfører sig chikt, behændigt eller akrobatisk. Og det er det, der er meningen med denne leg: at give en mimisk, forståelig fremstilling af et ord.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 9.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?Effektiv reklame - klik her