Logo

Spjarupgaard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Spjarupgaard

Vi er en lille familie på 4. Far Michael R. Lund, mor Marianne Parbo og vores to børn Anne og Kaya. Vi bor på gården sammen med vores 2 hunde, heste og kreaturer.

 

Gåden købte vi  i 2003 af min far Svend Olav Lund, som i sin tid købte den af hans far. Den 139 Ha store gård, som ligger midt i den kuperede Vejle ådal, har været i familiens eje siden 1924, men kan dateres tilbage til ca. 1645

I 1924 Købte min oldefar Spjarupgaard for at holde hans 2 sønner hjemme i Danmark. Dengang var der køer, grise og arbejdsheste og om sommeren var der åben for overnattende gæster.

Da min farfar overtog blev gården til et heste stutteri (Libisaner) der var dog stadigvæk køer, sommergæsterne og lystfisker på gården. Da min farfar døde kørte min farmor gården videre. Hun solgte dog næsten alle hestene og fortsatte med køer og lidt grise. 

I 1978 overtog min far gården og gjorde den til udelukkende kvæg gård. På dette tidspunkt regnedes gården for værende en stor gård, men efterhånden skulle alt være større, så da vi overtog den i 2003 var det ingen fremtid i den som kvæggård.

I og med vi ikke skulle leve af landbruget mere, måtte vi finde en anden indtægtskilde. Da vi begge har rejst meget og oplevet glæden ved andres gæstfrihed, synes vi det var oplagt at forsøge at dele vores gæstfrihed, ved at bringe overnattende gæster tilbage til Spjarupgaard.

 

Vi har derfor lavet den gamle kostald om, så den i dag rummer et stort køkken, spisestue, opholdsstuer med bl.a. tv, billard og dart samt en stor terrasse.

Lige nu er vi i gang med at bygge 3 nye bjælkehytter med plads til 6 personer som vores gæster forhåbentlig kan nyde godt af fra midt i marts.

Ved overnatning hos os kan vi tilbyde en storslået natur, ro og fredfyldte omgivelser, gode vandrestier, fiskeri i søer og å samt mulighed for lidt jagt. Der ud over bor vi 14 km fra Legoland og Lalandia.

Håber i synes om vores sted og måske at høre fra jer.

Venligst Marianne & Michael 

 

Selskaber op til 50 personer modtages

Mad & drikkevarer må medbringes. Ingen råderet til køkken

Leje af Lokale: Pris fra kr. 2000

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 26.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!