Logo

Lene's Kostumer & Festtøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Lenes Kostumer & Festtøj

Lene har kjolerne til festen


I Sønderhå ligger butikken, der nok skal få gang i festen. Her finder man ikke bare den flotte festkjole. Men står man lige og har brug for at være høne, hippie eller vil man et smut omkring middelalderens out fit, så er flere og flere begyndt at finde til Sønderhå, hvor Lenes Kjoler og Kostume har butik. Her udlejer hun kjolen til festen, brudekjolen, eller de fantasifulde kostumer. Og har hun det ikke på lager, skal hun ikke bruge mange dage på at sy det.

Det begyndte med kostumer til Teutonernes Rejse i Snedsted, hvor Lene stod for kostumerne til de historiske fortællinger. Senere er hendes virksomhed vokset i Sønderhå vokset betydeligt i omfang, til at omfatte egen systue, og ikke mindst en stor butik i Sønderhå, fyldt med kjoler til fest og brudekjoler, og det der tiltrækker kunder langvejs fra: kostumer til næsten enhver lejlighed. Alt undtaget brudekjolerne er lavet af Lene Bek Nielsen, der har syningen og udlejningen som hovedbeskæftigelse.

Tyrolerkjoler til Viborg HK
Lene festkjoler i Sønderhå har kostumet eller kjolen der kan peppe festen op. Om man skal være tyrolerpige, eller Prins Valiant, Org eller kanin, Hippie eller bakkesangerinde. Over 300 forskellige kostumer hænger i lange rækker i Lenes butik. Og det er stille og roligt begyndt at tiltrække folk langvejs fra. For ikke så lang tid siden var Viborg Håndboldklub forbi. De skulle bruge nogle tyrolerkostumer.

Sådan er det tit. Folk skal bruge noget ekstraordinært til temafesten eller måske til rollespillet i skoven, og så hører folk om min forretningen, og på den måde er jeg blevet kendt rundt omkring, siger Lene Bek Nielsen, der ikke har reklameret særlig meget siden hun begyndte i 2001.

Udstyr hører der til
Skal man til temafest i kostume fra middelalderen eller dyreverdenen, ja så skal der også udstyr til. Og også her er Lenes butik veludstyret. Ringbrynjen, Robin Hoods eller heksens hat, paryk, strømper, troldehår, for at bare at næve noget. Den håndarbejdsuddannede Lene Bek Nielsen laver meget selv, men finder også godt udstyr andre steder, for eksempel middelalderudstyr fra Horsens middelalderspil.

Mange kjoler i butikken.
Lenes kjoleudlejning er en anden stor del af butikken i Sønderhå, der ligger ved Legindvej. Over 100 festkjoler har Lene Bek Nielsen syet til den fine fest eller brylluppet. Og hun har ikke glemt herrerne, hvor 50 forskellige smoking sæt tilbydes.

Brudekjoler, som Lene dog ikke selv har syet hænger ved siden af. Her er det 60 forskellige at vælge imellem, og prisen ligger fra 1200,- kroner.
Lene bek Nielsen er endnu ikke gået på nettet med sine mange kjoler, men det sker i år siger hun. Folk finder jo vej hertil alligevel. Men jeg vil gerne gøre det nemmere for folk at få et førstehånds kig. For tøjet skal jo passe – det er det vigtigste. Og passer det ikke helt i størrelsen, så er nål og tråd aldrig langt væk for Lene, der hurtigt passer tøjet til – til enhver lejlighed.

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 59.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!