Logo

Herolds Varehus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Herolds Varehus

Herolds Varehus er en butik fra 1896 der flyttede til Amager i 1923.
Her findes varer fra butikkens start og frem til nu. Festartikler, gaveartikler, bliklegetøj, legetøj, brugskunst, spøg og skæmt artikler og meget andet. Her kan man måske finde den sangskjuler man selv havde til sin konfirmation og lignende.

 

Velkommen, mit navn er Connie og jeg er 4. generation der har fornøjelsen af at præsentere vores internetbutik for dig. Jeg håber inderligt du kan finde noget der falder i din smag og som måske kan få dig til at komme og besøge os. Hvorfor dog det - Jo, det er faktisk kun en lille del af vores mangfoldige lager af ufattelig mange vare - Vi har ikke fået dem alle på nettet! Og så kan du få en smagsprøve på den ånd og stemning, som det gamle Herolds Varehus stadig har her i vores tidsalder

Vi har nemlig ikke ændret på butikkens udseende, varesortiment og atmosfære, der altid har været en del af butikken, på det gamle Amagerland. Vi holder nemlig fast i traditionerne og værner om den butiksform, som Herolds Varehus har haft, siden sin indvielse i 1923.

Det er utroligt men sandt - Det er fortsat varer fra det store lager fra fordums tid, som stadig findes i butikken og er til salg der - Og altså nu også på internettet.

Det lyder måske som en naturlig ting - Men du kan selvfølgelig bruge DANKORT/VISA hos os

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 25.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1095923-03-2017 14:34:59 Svend Larsen
Min datter og jeg har i dag besøgt Herolds Varehus med med meget store forventninger qua deres egen rosende omtale af forretningen men både min datter og jeg blev DYBT skuffede over det utroligt rodede og MEGET brugte og MEGET dyre varesortiment og mit indtryk er at alle varerne er købt for en slik på kræmmermarked eller dødsboer og så sælger indehaveren varerne til SKYHØJE overpriser. Min datter og jeg skal ALDRIG mere besøge Herolds Varehus fordi vi begge fra ende til anden havde en MEGA dårlig oplevelse af forretningen 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!