Logo

Diskotek Free

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Diskotek Free

 

Diskotek Free

er et professionelt mobildiskotek med et koncept, der ikke før er set i Danmark. Vores største force er, at vi kan levere kvalitets lyd, luksuriøst lys, erfaren DJ, opstillet bar samt underholdende og engageret barpersonale, og alt dette er GRATIS!

Diskotek Free har pt. lyd og lys for over en halv million kroner, hvilket gør os i stand til at matche alle former for fest; herunder karaoke og mange former for specieleffekts. Herudover får du personlig service, alsidigt musikudvalg og stor erfaring med arrangering og afholdelse af alle slags fester.

Det eneste du skal gøre er at samle mindst 50 festglade gæster, skaffe lokalet (og evt. dørmand), samt købe drikkevarerne i vores billige bar med drinks, fadøl og selvfølgelig shots.

Hos Diskotek Free er intet job for småt eller stort. Specialet er dog store arrangementer, som gallafester, skolefester samt firmafester. Til firmafesten spiller vi musik, alle kan synge med på. Til ungdomsfesterne serverer vi de nyeste fra hitlisterne tilsat det bedste fra 70-80-90'erne samt dem, du kan huske - og et par du helt havde glemt.
Kort sagt: Diskotek Free klarer alle slags events.

Denne type fester er ofte en stor udfordring for festudvalg el. lign. Med vores ekspertise bliver du fri for det kæmpe arbejde, det er at arrangere en fest. Du sparer desuden arbejdet under selve festen, som du i stedet kan nyde fri for bekymringer.

Bedre (økonomi til andre ting)

Andre mobildiskoteker opkræver for lyd, lys, DJ og personale. Alt dette får du GRATIS, når du vælger Diskotek Free.

Billeder

Vi sørger for at forevige minderne fra din uforglemmelige fest ved at tage en masse billeder, der senere ville kunne findes på, og evt. downloades, fra bl.a. vor hjemmeside 

 

 Diskotek Free

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 26.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!