Logo

Amager Veteranbilkørsel og Museum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Artikel billede

Amager Veteranbilkørsel & Museum - eller AVK - ligger i St. Magleby på Amager, tæt ved mark og land og samtidig kun 10 km fra Rådhuspladsen. Vi bor i et nedlagt landbrug og alle vores biler er placeret i tidstypiske omgivelser. Ud over vores last- og veteranbiler råder vi samtidig over Danmarks største samling af Peugeot klassikere - fra perioden 1948 til 1994. Vi løser alle veteranbilrelaterede opgaver. Vores biler er altid i topform - velholdte og driftsikre.

 

Uanset om du har behov for bryllupskørsel, studenterkørsel eller lignende eller du bare vil se vore biler, skal du maile.

 

Skal du bruge en veteranbil, klassiker eller veteranlastbil står vi til rådighed. Vi har blandt andet stor erfaring med:

Bryllupskørsel Studenterkørsel Skovture Firmakørsel Events Filmoptagelser og meget andet. Det var os, der leverede den hvide ostebil til de berømte Klovborg-reklamer og vi kører studenter med alle vores lastbiler. Vores biler er altid i topform - velholdte og driftsikre.

 

Artikel billede

Alle vores lastbiler er godkendt til persontransport og anvendes til studenterkørsel og lignende aktiviteter. Hvis du har andre ønsker står vi også gerne til rådighed. Lastbilerne er følger (fra venstre): Bedford J2 fra 1964, Peugeot 404 PU fra 1974, Ford AA fra 1930, Bedford K fra 1974 og Chevrolet Capitol fra 1927.

 

Artikel billede

Vores Ford A anvendes blandt andet til bryllupskørsel, men kan også rekvireres til andre opgaver. Ford'en er fra 1928, det første år hvor Ford A modellen blev fremstillet.

Ford A har en 3,3 liters motor på 4 cylindre. Ford A er et meget driftsikkert køretøj og blev - af mange - anvendt som daglig brugsbil langt op i tresserne.

 

Artikel billede

Vores Citroen 11B Sport anvendes også til repræsentative opgaver som bryllupskørsel og lignende. Citroenen er fra 1938 og har fra ny været ejet af billedhuggeren Rudolf Tegner. Hvis man ønsker at køre i både historiske og kulturelle omgivelser, vil dette være det rette valg.

Selvom den var i fin brugsstand da vi overtog den i 1975 blev den adskilt og lakeret med original celluloselak, så den står i samme stand som da den forlod fabrikken.

 

Artikel billede

Vi råder over en række Peugeot klassikere, som kan rekvireres til forskellige opgaver. Vores 203 cabriolet fra 1955 anvendes blandt andet til jubiler, brylupper og lignende. Vi har også andre klassikere, som kan anvendes, blandt andet Peugeot 404 berline fra 1970

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 30.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!