Logo

Leje af stole, borde mv.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Inden man indgår en lejeaftale om møbler, service og andet løsøre, må man gå festen igennem fra start til slut for at vurdere, hvad man kan få brug for.

Stole
Når der skal vælges stole, skal de gerne passe til alle gæsterne, også de svært overvægtige. Hvis der er mindre børn med, må der også tages hensyn til det.

Borde
Bordenes størrelse afhænger af pladsen, bordopstillingen og serveringsforholdene. Husk borde til gaver, frasætning o.l. Læs mere under: Pladskrav.

Duge og servietter
Udover til bordene skal der måske også lejes duge til buffet, anretterbord, gavebord o.l. Det kan være en fordel at leje ekstra duge, så der kan skiftes, hvis der sker et uheld. Nogle firmaer tager ikke betaling for ubrugte duge.

Service, glas og bestik
Mængden afhænger af, hvad der skal serveres, og om der er hjælp tilopvask, så nogle dele kan bruges i flere omgange.
Husk også fade og bestik til fade, kander, karafler, salt- og pebersæt,sukker- og flødesæt, kaffekander, askebægre, og hvad der ellers kan bliver brug for på bordet.

Pynt og udsmykning
Det kan fx være lysestager, lyskæder, vaser og anden udsmykning. Antallet af lysestager afhænger af bordopstillingen og af den øvrige rumbelysning.
Selvom levende lys er kønt og romantisk, bør man nok overveje, hvor mange tændte lys, der skal være i lokalet eller teltet. Mange lys giver varme og opbruger ilten i rummet, så indeklimaet bliver lidt ubehageligt. Ved udluftning kan de nemt både ose og løbe.

Diverse
Nogle udlejningsbureauer tilbyder også garderobestativer, bøjler, isspande, flagstænger, kaffemaskiner, kogeplader, kæmpegryder og en række andre genstande, der kan blive brug for.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 4.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her