Logo

Glas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det passer faktisk, at glasset betyder noget for smagen (hvis man ikke tror på det, kan man prøve at drikke kaffe af tykke og tynde kopper).
I øvrigt gælder det, at jo finere drikken er, jo finere er nuancerne. Champagne skal altså hellere nydes af de smalle champagnefløjter end af den brede pokal.
Noget andet, der er vigtigt:
Glassene skal stå til højre for midten af tallerkenen, husk glas til vand, og vinglassene må kun fyldes halvt.

Glas skal ALTID være rene/nypolerede - så undgår man uopdragne gæster, der meget irriterende holder glasset op imod lyset.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her