Logo

Mor og Far

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Her står jeg så.. Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige, udover at jeg er skide nervøs. Jeg hader at stå og tale foran så mange mennesker og det er mig som er centrum, men det bliver jeg jo nærmest nød til! Først og fremmest en stor tak til mor og far som gad at holde denne fest for mig, det er jeg rigtigt glad for.

Mor: Du har altid været der, når jeg havde mest brug for det. Selvom jeg ikke altid har taget i mod din hjælp på den rigtige måde, skal du vide det betyder meget for mig, du hjælper mig som du gør, og du altid lytter hvis jeg har brug for det. Du er der altid, når det handler om drenge, skolen, veninder. Det kan ikke ha' været nemt at være min mor i 14 år, snart 15. Men jeg er taknemlig for at du har båret over med mig, og taget mig som jeg var. De ting vi to har lavet sammen, vil jeg aldrig glemme. F.eks da vi var i Italien, og vi fik taget billeder af ham fotografen som slet ikke kunne lade os være. Alle de gange vi har været oppe og slås for sjov hjemme i sofaen så far har fået et flip af os. Jamen bare alt vi to har lavet sammen, alle de gange du har været her for mig! Jeg kan slet ikke takke dig nok. Du skal vide jeg elsker dig overalt på hele denne hvide jord, og du er den bedste mor man kan ønske sig, selvom jeg nogen gange viser det modsatte!

Far: Først og fremmest vil jeg takke dig for at du altid har taget dig af mig! Du har sku altid været den rigtige far, du er den eneste jeg nogensinde har betragtet som en far. Den eneste der altid har kunne få et smil på min læbe, selvom jeg var skide sur. Far? Du har de sygeste humor, og den måde du snakker på! Altid når man spørg dig om må man noget, siger du altid nej. Men selvom man gør det alligevel, er du altid ligeglad. Du har lært mig en masse ting, fået mig til at forstå at et nej, er et nej. Jeg er glad for at du blev min far, det har virkelig stor betyndning for mig! Jeg har nydt de 14 år, snart 15 med dig. Og her for en måned siden da farmor holdte fødselsdag, sad vi og snakkede.. Du var vist lidt halvfuld. Men jeg sad og tænkte over jeg aldrig havde sagt til at jeg elskede dig, jeg sagde det til dig, og du så helt overrasket ud i hovedet, som om det var unormalt at elske sin far. Men så aftalte vi at jeg skulle fortælle dig hver mandag og onsdag at jeg elskede d ig, fordi det ville gøre din dag lidt mindre stresset. Men selvom det ikke rigtig er lykkes at fortælle dig hver mandag og onsdag at jeg elsker dig, skal du vide jeg elsker dig. Og ikke kun mandag og onsdag, men hver evige eneste dag, det har jeg altid gjort og vil altid gøre det. Du er den bedste far i verden!

Tobias: Selvom du altid har været en lille lort, skal du vide du er den bedste lillebror i hele verden. Vi kan sku altid få en såkaldt 'flækker' ud af alt. Selv når vi bare sidder og stener en pizza uden mor og far, kan vi grine over de mindste ting. Jeg vil takke dig for alt vi to har været igennem, en masse skænderier, men også en masse gode minder. Som dengang i Italien, hvor vi ville lave vores eget program, så vi optog hver dag, og håbede det kom i fjernsynet til sidst, men da vi så, så filmen da vi kom hjem, blev du skide sur, fordi jeg en dag dernede, du havde ligget og sovet med bare numse, filmede jeg din bare hvide numse. Øj, hvor blev du sur! Alle de kildekampe vi har været igennem, vores træningsprogramer, vores bananleg med mors blå madras fra dagplejen, kan du huske det? Det var så skørt.. Alle de ferie vi har været på, ville aldrig ha' været det samme uden dig! Jeg ville ikke ha' været den samme uden dig! Tobias, du betyder alt for mig. Og du er den bedste lill ebror i hele verden, jeg elsker dig! Selvom du ikke tror på at jeg gør det, så gør jeg det. Helt ind til det inderste, og jeg vil altid være her for dig. Husk det!

Til alle gæsterne, vil jeg bare sige tusinde tak fordi i gad og komme idag, og gøre min konfirmation værd at huske.. Tak for alle gaverne, talerne og sangene.. De har virkelig sat sig, og det var nu ikke alle jeg kom igennem uden en tåre.. Min dejlige familie, tak for i altid har været her for mig når jeg har brug for det, især mormor, mostersanne og pernille. Mormor som altid har fortalt mig hvad der var forkert og hvad der var rigtigt. Moster som altid har givet mig lov til at flytte ind hos jer, når det gik lidt ned af bakke derhjemme. Pernille som altid har været som en søster for mig, du ved jeg elsker dig, tak for din støtte. Fætter emil, vi to har altid været som bror og søster, men nu er du som en bedste ven for mig. Du er der lige når man ringer, du er den bedste hjælp man kan få. Dig elsker jeg også ubeskriveligt højt! Uden jer, ved jeg ikke hvad jeg var blevet til! I skal vide jeg elsker jer alle sammen.

Camilla
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (512 stemmer)
Siden er blevet set 62.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
803014-03-2013 17:01:53 Julie
Virkelig god! Jeg var fuldstændig grædefærdig!!
803111-10-2012 15:57:56 emilie
Detcer da en super tale håber jeg kan bruge noget selv
803222-04-2012 19:42:46 mor
Hejsa Super flot tale. jeg fik helt tårer i øjnene. HVis jeg var din familie, ja så ville jeg blive meget rørt over denne tale. Flot skrevet.
803308-04-2012 20:49:11 Cecilie
Wow, vildt fed tale. Jeg har selv lidt problemer med at skulle holde min tale, da det er første gang osv, men har fået en del inspiration fra din tale.
Jeg håber du havde en fantastisk dag! :-)
803419-02-2012 14:47:39 Julie
Wow, en god tale, fik helt kuldegysninger, har nu skrevet min egen fik masser af inspiration fra din, Tak!:-D
803512-06-2011 14:07:32 juliane
jeg synes den var rigtig godt skrevet og jeg håber du kommer til at hygge med din familie
803618-05-2011 15:04:14 Maria
Fuck, en god tale! Jeg er blevet virkelig inspiret til min tale, som jeg har helt lyst til at skrive nu. (i modsætning til lige før) Jeg smilede og grinte i din tale :D
803724-04-2011 23:08:58 Mie
total god tale!! Den snupper jeg lige noget af til min egen :D
Tusind tak!
803817-04-2011 23:36:03 Jennifer
fuck man en god tale du har skrevet der den har virkelig hjulpet mig meget med min tale (: Tusind tak q:
803925-05-2010 16:19:44 Nanna
omg, sindsyg god tale!
blev helt 'huh' da jeg læste den!
tror jeg har fået en masse ideer fra den, end alle andre hér inde!:D
glæder faktisk til min tale nu??'d;
mange tak!
804017-04-2010 19:12:23 Mathilde
Det er den bedste konfirmationstale jeg har læst ever! Snupser lidt fra den til min egen.... he he
804115-04-2010 13:48:52 line
Helt afgjort den bedste tale!
jeg skal konfirmeres i år d. 30/4 & manglede inspiration til en takketale.. det gør jeg ikke mere!!
kan godt lide at der er blevet brugt plads på de enkelte, meget mere personligt en mange af de andre....
har tænkt mig at lave noget i denne stil, så blir det spændene og se om jeg tør!:)
804213-01-2010 18:19:26 naja
den er vildt go´. jeg skal konfimeres her i år den 18 april, og så fandt jeg denne her hjemmeside, fordi jeg ville finde noget ispration. Det har jeg da i hvert fald fået her. den er jo vildt god, og derfor har jeg givet den 6 stjerner. Glæder mig vildt meget til min konfirmation, men er virkelig nervøs over den skide tale, for jeg har altid været mega dårlig til så noget der.

Fra Naja, kommende konfirmand
Ps. ved der er nogle stave fejl sorry;)

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her