Logo

Åkanden igen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

 

Denne serviet er en klassiker på bordet: elegant til krystalglas, hvidt porcelæn og sølvbestik.

Servietten er smuk og diskret i hvid, men også fin i sarte pastelfarver, der matcher et eventuelt mønster på tallerknen.

Lige inden gæsteme går til bords, kan du lægge et stykke lunt kuvertbrød i servietten.

Dækker du op til påskefrokost er marmorerede æg søde, og servietten er forvandlet til en rede.

Er der børn til bords, kan du fylde servietten med chokoladeæg pakket ind i farvet sølvpapir.

Hvide servietter til de største anledninger i vort liv bør være generøse i størrelse - jo større, jo bedre.

Den formelle hvide stofserviet har en lang historie, og når servietterne blev brugt i »gamle dage«, var det et meget vigtigt signal for værtinden at sende, at de var rene, hele og nystrøgede.

Det gælder naturligvis stadig, og hvis du har mange gæster, er det en god ide at folde servietterne et par dage inden festen og opbevare dem tildækket.

Fyld servietter med hårdkogte. farvede æg til påskefrokosten.

Kom skaller fra den yderste, tørre del af løget i vandet, når du koger æggene.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (14 stemmer)
Siden er blevet set 13.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her