Logo

En historie om et par sko

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mel.: Moar jeg skal tisse

Ole havde købt sig et par nye sko - én til hver af fusserne, så der er faktisk to. De er meget blanke, læder tror han nok, og de passer mægtigt til den lilla sok. Kig nu - Se mig - Mine nye sko. Alle må beundre - den var ikke særlig go’. Ingen lagde mærke til de ny. Alle gik med næserne i vilden sky.
Han ved sidste fest nu ville vise dem. Spjættede med fødderne og strakte vristen frem. Ingen lagde mærke - så den anden vej. Snart af sorg og græmmelse blev Ole bleg. Greb så Kisser og de to gik hjem - tænkte raffineret på at vise sko’ne frem - smed så klunset, stod der ganske bar - nøgen - kun på fødderne han sko’ne har.
Nå min lille Kisser mon du gætte kan, hvad af
spændende der er at finde på din mand? Kisser stirred længe - jo - “den” hænger ned. Ole skriger: Ja “den” glor på skoene. De er nemlig - nye - ser du vel. Ingen vil beundre dem, så jeg må gør´det selv. Men så Kisser mumler et godnat - du sku’ meget hellere ha’ købt en hat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (20 stemmer)
Siden er blevet set 13.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?