Logo

Til min far - 50 år

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kære Far
Så kom dagen, hvor du runder de 50 år. Det kan måske ses lidt på det ydre, men af sind kan det ikke mærkes. Det er også dagen hvor man skal se tilbage på de mange år, som du har formået at holde mig ud, her tænker jeg især på de første 8 år.

DEN UMULIGE TID
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var meget svært for mig at få en far, efter mange år uden at have en faderfigur i huset. På det tidspunkt hvor du pludselig var der, følte jeg at jeg skulle kæmpe med dig om mors kærlighed. Jeg tror at jeg på mange punkter vandt den til min fordel, og at du følte dig magtesløs, efter at du havde irettesat mig og mor holdte hånden over mig. Der er ikke nogen tvivl om at det vi to var bedst til var at tirrer hinanden, vi viste bække to hvilken knapper vi skulle trykke på før helvede brød løs.
Her vil jeg så benytte lejligheden til at sige undskyld til dig mor, for altid at skulle stå i midten af det helvede det måtte have været, og til dig far vil jeg sige tusinde tak for din utrolige tålmodighed, udholdenhed, overlevelsesevne og ikke mindst den store kærlighed du har til mor, for var det ikke for den er jeg overbevist om at du var løbet langt væk – bare efter 2 måneder.

DEN ACCEPTABEL TID
På det tidspunkt hvor jeg føler at vi begynder at acceptere , er omkring min konfirmation, her indser jeg hvor vigtigt det er for mig, at have en far. Jeg var meget stolt når jeg kunne fortælle andre at jeg havde en far.

Du viser mig, at du virkelig holder af mig, når jeg gjorde som du bad mig om, jeg begyndte at mærke det og se glæden i dine øjne, så jeg lærte hurtigt at når jeg gjorde det som du bad mig om, var du den sødeste og bedste far man kunne tænke sig.
Du begyndte også at accepterer mine mange små særheder, ikke mindst da jeg boede hjemme og ikke gad at stå op, før jeg hørte dit vækkeur – så viste jeg at jeg var meget sent på den og løb op af trapperne for at nå badet før dig.

Fester er noget jeg har gået meget til, men jeg ville også prøve at holde en selv, det gjorde jeg meget grundigt med 50 overnattende gæster, undskyld - undskyld - undskyld for den smadderet kælder og den manglende nattesøvn.
Tak fordi du tog det så pænt, jeg mindes ikke, at jeg skulle stå til ansvar for noget som helst.

DEN FANTASTISKE TID
Begyndte da jeg flyttede hjemmefra, vi havde det dejligt når vi var sammen og jeg kunne altid regne med din hjælp, når der var ting som jeg ikke selv kunne klare. Dine arme har altid været åbne, for ud og indflytninger og for opbevaring af ting og sager.
Du har altid været der for mig, nærmest båret mig gennem mit voksen liv – du har flytte for mig – kørt for mig – hjulpet mig – rådet mig.
At skænke dig børnebørn er noget jeg virkelig er stolt over, jeg kan se at du elsker dem over alt på jorden for hos dig føler de sig altid trykke og elskede præcis som jeg gjorde.

KÆRE FAR  - JEG ELSKER DIG MEGET OG ØNSKER DIG HJERTELIGT TILLYKKE MED DE 50 ÅR.

KÆRLIG HILSEN DIN DATTER. KÄTHE
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (58 stemmer)
Siden er blevet set 36.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her